Nieuw product

Nieuw product
No Products at this time.

Bureaustoel aanbieding

Best verkochte

Best verkochte

Brands

 • Cleemann

  Cleemann

  Sinds 1978 levert Cleemann Chair-Systems zeer geavanceerde, functionele en uiterst comfortabele stuurstoelsystemen aan scheepsbouwers en scheepseigenaren over de hele wereld. Omdat ze bekend staan om de hoge mate van flexibiliteit bij het ontwerpen van een individuele stoeltoepassing, zijn ze uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de markt.

 • Hydromar

  Hydromar

  Unequalled quality, almost everything made from stainless steel. Hydromar bases fit under any helmsman's seat.

 • ISRI

  ISRI

  These chairs are characterized by the perfect combination of ergonomic design and user-friendliness. The chairs are easy to operate and offer optimum seating comfort.

 • Norsap

  Norsap

  Norsap levert de meest hoogwaardige stuurstoelen voor de maritieme markt. De Norsap stuurstoel wordt geproduceerd in Noorwegen en kenmerken zich door het robuste frame/onderstel en het strakke design.

  Tevens kunnen de Norsap stuurstoelen ook gepersonaliseerd worden met een eigen naam of bedrijfslogo en als stiksels in desgewenste kleur.

 • Recaro

  Recaro

  Firstclass Seating. Bestuurders van de duurdere merken auto’s, passagiers van vliegtuigmaatschappijen en zelfs Formule 1-coureurs weten wat dat betekent: Recaro. Recaro is dé stoelenmaker van de wereld. En dat geldt ook voor stuurstoelen op het water…

 • Zwaardvis

  Zwaardvis

  Zwaardvis is a household name in pleasure and inland shipping. These chairs and bases are frequently used both recreationally and professionally. Zwaardvis has a very extensive range and almost all parts are also available separately from us.